# Aktuality

publikováno: 31.10.2021 DOROST PO DALŠÍ VÝHŘE VE HŘE O PŮLMISTRA

Sedmým vítězstvím v řadě se dorost posunul již na druhou příčku tabulky a příští týden bude hrát o titul půlmistra okresního přeboru.

V zápase proti poslednímu týmu tabulky, začali dorostenci plnit roli favorita hned od první sekundy. V úvodní minutě se dočkali i první branky, kterou si připsal Martin Vitner. V sedmé minutě to už bylo o dvě branky, když se trefil Daniel Minařík. V 11 minutě se trefil Vilda Tittelbach a bylo to o tři. Celkem pravidelný přísun branek do hostující sítě se nezastavil ani poté. V 19 minutě se trefil Čureja a bylo to 4:0. Na pátou branku se čekalo až do 37.minuty, kdy se trefil z pokutového kopu Pleier. Do poločasu se pak domácí trefili ještě dvakrát zásluhou Stehlíka a Daniela Minaříka. Do kabin se tak šlo za skóre 7:0. Ani poločasová pauza nesebrala domácím střeleckou chuť. Uběhlo sedm minut z druhého poločasu a Čureja se trefil poosmé. S železnou pravidelností domácí navyšovali skóre Maleckým, Tittelbachem a Martinem Viterem. Osm minut před koncem proměnil další pokutový kop Tittelbach a účet zápasu sečetl třináctou brankou Buřič.. Příští týden se tak dorostenci budou snažit napodobit oba týmy mužů, kteří již mají svá první místa v tabulce po podzimu jistá.

 

                                                                                                                                               

FK HŘEDLE              TJ BANÍK STOCHOV
10.kolo okresního přeboru dorostu

                                                             13 : 0  ( 7 : 0 )
 
branky: 1.min Martin Vitner, 7.min Daniel Minařík, 11.min Vilém Tittelbach, 19.min Marcel Čureja, 37.min Jakub Pleier - pok. kop, 39.min Jan Stehlík, 40.min Daniel Minařík,, 52.min Marcel Čureja, 60.min Michal Malecký, 65.min Vilém Tittelbach, 73.min Martin Vitner, 82.min Vilém Tittelbach - pok. kop, 84.min Václav Buřič
žluté karty: 72.min Lukáš Klusák
diváků:  40
rozhodčí: Martin Tichý - Tomáš Vitner (laik), Adam Jurgovski (laik)

sestava FK Hředle: Andrle - Pleier, J. Vitner, Brož, Stehlík - Tittelbach, Roubík, Minařík, Malecký - M. Vitner, Čureja

hokejově střídali: Bureš, Kučera, Mikšovic, Buřič

trenér: Hanuš Minařík

Foto 1