# Aktuality

publikováno: 21.6.2021 MUŽI V PŘÍPRAVĚ PODLEHLI SMEČNU

Dlouhých 259 dní čekali muži na svůj zápas. K němu vyjeli na půdu účastníka kladenského okresního přeboru Sokola Smečno. Zápas začali lépe domácí, kteří se v úvodních pěti minutách dostali do dvou solidních příležitostí. Z nich se však gólově neurodilo a otěže zápasu převzal náš tým. Po 1í minutách se měnilo i skóre. Na polovině vybojoval zdánlivě ztracený míč Martin Čuda a Adam Vitner ukázal, že mu dlouhá pauza ne střeleckých schopnostech nic neubrala. Za čtyři minuty se skóre měnilo opět. Sláma krásně kroucenou střelou z rohu velkého vápna trefil přesně k tyčce. Bohužel pro tým Traverzy se dvoubrankový rozdíl do poločasu změnil. Zbytečná ztráta na polovině hřiště a rychlý kontr domácích těsně před poločasem znamenal snížení z pohledu domácích. Druhý poločas začal pro Traverzu nejhůře jak mohl. Sláma zvolil nejhorší možnou variantu - malou domů a Malinovský při odkopu nastřelil dobíhajícího hráče a bylo vyrovnáno. Nepovedený start do druhé půle znamenal start pro domácí a jednoznačnou převahu, kterou domácí dokázali přetavit ve vedoucí branku a další šance a závary před brankou Malinovského. Čtvrt hodiny před koncem si však vzal slovo opět Adam Vitner, který přetavil ve vyrovnání výbornou akci po kraji Dana Minaříka. Remízový stav vydržel až do 85 minuty. To domácí tým našel další okénko v hředelské defenzivě a překlopil vedení na svoji stranu. Na výsledku již nezměnila nic ani série rohových kopů Traverzy, kdy domácí obraně bylo hodně horko.

Jan Sklenář: Solidní zápas po tak dlouhé době. Ve hře bylo vidět pár pěkných věcí i dost chyb. Ve druhém poločase jsme ve vedru a po mini soustředění, kdy hráči měli dopoledne před zápasem poslední tréninkovou dávku, fyzicky odpadli, ale i to splnilo svůj účel. 

 

 

                                                                                                                                             
SOKOL SMEČNO              FK  HŘEDLE 
přípravný zápas mužů

                                                             4 : 3  ( 1 : 2 )
 
branky: Adam Vitner 2x, Jan Sláma
diváků:  30
 

sestava FK Hředle: Malinovský - Rais, Somol, Žihla, T. Čuda - T. Vitner, David Minařík, Sláma, M. Vitner - A. Vitner, M Čuda

hokejově střídali: Kroupa, Daniel Minařík, Sajner

trenér: Jan Sklenář

Foto 1