# Aktuality

publikováno: 26.10.2022 REZERVA VEZE VŠECHNY BODY Z RYNHOLCE

Rezerva odehrála svůj poslední zápas kalendářního roku na umělé trávě v Rynholci, proti místnímu Baníku. Tedy proti týmu, který jako jediný dokázal naší rezervě vzít body. A domácí Baník začal i toto utkání lépe. Již po pěti minutách hry se dostal Jánským do vedení.Když po čtvrthodině hry přidal druhou branku Holan, nevypadalo to s rezervou vůbec dobře. Před odehráním půlhodiny hry snížil sice Vodrážka, ale hlavní změna přišla po půlhodině hry. To do hry naskočil Martin Vitner a vzal si taktovku hry do svých ruk. Minutu před koncem poločasu to byl právě mladý Martin Vitner, jehož nedovoleně zastavil domácí Dadák a protože faul byl ohodnocen žlutou kartou, která byla pro domácího Dadáka druhá, šel do sprch dříve než ostatní hráči. Náš tým tak čekala poločasová přesilovka.

A tu hned od začátku začal náš tým plně využívat. Již po čtyřech minutách druhého poločasu vyrovnal Sajner, aby za další čtyři minuty poslal náš tým do vedení. Ze strany střelce Sajnera to však nebylo vše. Tentokráte měl mezi góly prodlevu šesti minut a tím zkompletoval svůj hattrick. Domácí však nic ani v deseti hráčích nevzdávali a Měsíčkem se jim podařilo snížit. Definitivně zlomil domácím vaz Tomáš Novák, který zmařil brankovou příležitost Martinovi Vitnerovi a i on musel předčasně pod sprchy ( na Martinovi Vitnerovi se o víkendu červěně vykartovali tři hráči). Dvojnásobnou přesilovku vzápětí využil svoji čtvrtou brankou v zápase Sajner a uzavřel tak účet zápasu.

 

                                                                                                                                                   
TJ BANÍK RYNHOLEC         FK HŘEDLE "B"     
2.kolo III. třídy skupiny východ mužů

                                                             3 : 5  ( 2 : 1 )
 
 
branky: 5.min Zdeněk Jánský, 15.min Matěj Holan, 65.min Tomáš Měsíček   -   25.min Martin Vodrážka, 49.min Petr Sajner, 53.min Petr Sajner, 69.min Petr Sajner, 82.min Petr Sajner
ŽK: 23.min Lukáš Dadák, 41.min Tomáš Měsíček   -   29.min Dominik Brož, 32.min Marcel Dolejš 
ČK: 44.min Lukáš Dadák, 77.min Tomáš Novák
diváků:  55
rozhodčí: Tomáš Vodrážka - Ivan Haužvic (laik), Hanuš Minařík (laik)
 
 

sestava TJ Baník Rynholec: Hladík - Perlík, Fonod, Dadák, T. Novák, D. Rajgl, Měsíček, Beran Kougl, Holan, Jánský (46.min J. Novák)

trenér: 

 

sestava FK Hředle "B": Andrle - T. Vitner, Hrbek, Dolejš (32.min Malecký), Brož (30.min M. Vitner) - Vodrážka (58.min Loder), Bečirovič (80.min Kučera), M. Rosa (44.min Borský), Hladký - Sajner, Malinovský

trenér: Václav Holý

Foto 1