# Aktuality

publikováno: 1.2.2023 ZIMNÍ PŘÍPRAVA V PLNÉM PROUDU

Od poloviny ledna, jsou již v přípravě na jarní část sezóny všechny naše týmy.

První tým trénuje 3-4 týdně a věnuje se především nabírání fyzické kondice. Dobrou zprávou jistě je, že se do přípravy zapojili Martin Čuda i David Kroupa, kteří naskakují po dlouhodobějších zraněních. V brzké době se čeká, že se zapojí další z marodů Bethel Amauwah. Naopak zranění Zdeňka Žihly bude mít ještě dlouhé trvání a Zdeňka čeká 2. března operace kyčle a pak dlouhá rekonvalescence. Samozřejmě mu přejeme ať vše dopadne na 1 a bude tak moc znovu naskočit do týmu. K prvnímu týmu naskakují v přípravě i někteří hráči rezervy a dorostu. Muže během přípravy čeká na konci února pětidenní soustředění v tradiční destinaci - v Novém Městě nad Metují. Také na ně čeká pět přípravných zápasů. Ten první na ně čeká v sobotu 18. 2. od 15:00 hodin na umělé trávě v Lounech, kde jim soupeřem bude domácí rezerva, účastník ústecké krajské I.B třídy. Druhý přípravný zápas čeká v rámci soustředění, když se na umělé trávě v Novém Městě nad Metují utkáme v neděli 26. 2. od 10:00 hodin s již tradičním soupeřem, účastníkem náchodského okresního přeboru , Sokolem Velká Jesenice. V sobotu 4.3. od 14:00 sehrají muži na umělé trávě Tatranu Rakovník zápas proti účastníku středočeské krajské I.A třídy Sokolu Nové Strašecí. O týden později na stejném místě, opět v sobotu ve stejný čas bude soupeřem vedoucí tým kladenského okresního přeboru Sokol Jedomělice. Generálku muži odehrají v sobotu 18.3. od 15:00, kdy v Chmel aréně v Mutějovicích přivítají účastníka lounského okresního přeboru Sokol Tuchořice.

 

I dorost je již v plném zápřahu. Trénuje prozatím dvakrát týdně, když v sobotu se zapojuje do tréninkových dávek společně s muži. I na dorostence čekají přípravné zápasy. Zatím jsou naplánovány dva. Nejprve v sobotu 11.3. po zápase našich mužů, se na umělé trávě Tatranu Rakovník poměří s TJ Roztoky a o týden později to bude proti kombinovanému týmu dorostu SK Rakovník, Kde ještě místo a čas bude upřesněno.

 

Pozadu nezůstávají ani mladší žáci, kteří se scházejí zatím jednou v týdnu. I oni jistě odehrají přípravné zápasy, ale jejich harmonogram není zatím znám. 

Foto 1