# Aktuality

publikováno: 20.5.2024 ANI REZERVA LÍDRA NEZASKOČILA

I rezerva se utkala o tomto víkendu, stejně jakoi zbylá naše mužstva, s lídrem tabulky. A i pro rezervu byl úkol získat nějaký bod nad možnosti našeho týmu. Před solidní návštěvou si tak všechny body odvezl lídr tabulky z Lubné.                     

                                                                                                                   
FK HŘEDLE "B"             TJ BANÍK LUBNÁ
24.kolo HB KLINIKA okresní přebor mužů
 
2 : 6  (  1 : 4 )
 
branky: 13.min Bethel Amauwah, 69.min Zdeněk Schwendt   -   15.min Martin Hranai, 24.min Martin Hranai, 29.min Robert Henzély, 42.min Martin Hranai, 51.min Jiří Mareš, 80.min Lukáš Kříž
ŽK:
diváků:  100
rozhodčí: Lubomír Kozák - Jan Šaroch, Petr Dohnal
 

sestava FK Hředle "B": David Minařík - Beránek, Houdek (59.min Smutný), Amauwah, Somol - Vodrážka, T. Vitner (46.min Sahaidak), D. Šmíd (78.min Brož), Loder - Schwendt, Zilcher (54.min Dolejš) 

trenér: Václav Holý

sestava TJ Baník Lubná: Zemjanek - Henzély, Brabec, Kollár, M. Toráč (Košťál) - Mareš, Klíma, Trejbal, Kříž (83.min Matějka) - Varyš, Hranai (56.min Klik)

trenér: Jiří Týče

 

Opatrný úvod zápasu, plný nepřesností ukončila třináctá minuta. Po dlouhém autu domácího mužstva nastala v pokutovém území Lubné "trma vrma", kterou utnul až Amauwah a dostal tak překvapivě domácí tým do vedení. To však mělo jepičí život. O dvě minuty později využil hostující Hranai chybné rozehrávky a nedal Minaříkovi v brance žádnou šanci. Po necelých deseti minutách to byl opět Hranai, který využil další nepřesné rozehrávky domácích a po přihrávce Toráče dostal hosty do vedení. Za pět minut bylo v taboře lubenských ještě veseleji. Kombinace Henzélyho s Trejbalem vedla k další vstřelené brance prvně jmenovaného hráče. A aby to pro domácí nebylo málo, tak je ještě před přestávkou dorazil Hranai, který po centru Varyše dokonal svůj poločasový hattrick.

Jestli domácí v poločasové pauze kuli nějaké pikle, tak ty vzaly hned na úvod druhého poločasu za své. Po centru se prosadil Mareš a bylo zcela rozhodnuto. Nic na tom nemohla změnit devětašedesátá minuta a branka domácího Schwendta, který dorážel ránu Vodrážky, kterou Zemjanek jen vyrazil. Poslední slovo si vzal však deset minut před koncem hostující Kříž a uzavřel brankový účet utkání. 

 

 Hlasy po utkání:

Zdeněk Schwendt: V těžkém zápase s Lubnou se nám podařilo jít do vedení, ale po naší chybě soupeř srovnal. Během pár minut odskočila Lubná na rozdíl dvou branek a do kabiny přidala další gól. Do nějaké 60. minuty byla Lubná běhavější, ale poté bych řekl, že se síly srovnaly. Dostali jsme další gól, ale podařilo se nám snížit. Měli jsme následně i další šance, ale ty jsme neproměnili a Lubná další a poslední brankou stanovila konečné skóre.

 

sestřih z utkání: FK Hředle "B" - TJ Baník Lubná

 
Foto 1