# Aktuality

publikováno: 10.6.2024 DOROST NA LETY NESTAČIL - ODJEL S PRÁZDNOU

Na hřiště jedenáctého týmu tabulky, zajížděli v neděli dopoledne dorostenci. V zápase podle postavení v tabulce měli být mírným favoritem, ale zároveň i potvrdili, že se jim v jarní části na hřištích soupeřů příliš nedaří. Nakonec i přes mírné zdramatizování na konci zápasu na body nedosáhli a odjeli ze hřiště FK Lety s prázdnou.

                                                                                                             
FK LETY                        FK HŘEDLE 
15.kolo 1. A třídy dorostu U19 sk. A
 
 5 : 2  ( 2 : 0 )
 
branky: 1.min Milan Zevl, 24.min Daniel Beránek, 74.min MIlan Zevl, 78.min Daniel Beránek, 83.min Daniel Beránek - 80.min Ondřej Roubík, 81.min Václav Muška
ŽK: 43.min Milan Zevl - 4.min Lukáš Andrle 
diváků:  50
rozhodčí: Lukáš Novotný - Petr Štěpán (laik), David Minařík (laik)
 

sestava FK Lety: Barinka - Ward, Suchomel, Živný, Šplíchal - Kalivoda, Thelen, Beránek, Buchal - Zevl, Vik

střídali: N

trenér: Petr Kalivoda

 

sestava FK Hředle: Malý - Žák, J. Vitner, Smutný, Andrle - Minařík, Muška, Roubík, Malecký - Amler, Hornof

střídali: Kosina, Kučera

trenér: Hanuš Minařík

 

Naši dorostenci vstoupili do zápasu nejhůře jak jde. Hned první útok v první minutě znamenal brankovou radost v domácích řadách, když se trefil Zevl. Když domácí po pětadvaceti minutách přidali Beránkem druhou branku, bylo jasno, žel hředelský dorost bude muset hodně přidat, aby si odvezl nějaký ten bod. Do poločasu však branka nepadla a tak se čekalo, zda ve druhém poločase sklapne Csaplárova past. Jenže ta nesklapla. Ba naopak. I přstože branky dlouho nepadaly, poslední čtvrthodina divákům vše nahradila. Nejprve čtvrthodiny před koncem se podruhé v zápase trefil Zevl a když o čtyři minuty později nechtěl zůstat zahanben ani Beránek, zdálo se, že debakl je na cestě. Jenže hosté se rozhodli trochu domácím pocuchat nervy a díky dvěma brankám Roubíka a Mušky během jedné minuty na počátku 80 minuty, trochu domácí znejistěli. Ale jen na chvíli. Dvě minuty dovršil hattrick domácí Beránek a bylo rozhodnuto.. Dorost tak potvrdil, že na hřištích soupeřů se mu v jarní části příliš nedaří.

Foto 1