# Aktuality

publikováno: 28.5.2024 DOROST POPRVÉ NA JAŘE VENKU STOPROCENTNÍ

Souboj na půdě svého souseda v tabulce, celku Unhoště, čekal na tým dorostu. Ten v jarní části nedokázal ze hřiště soupeřů přivézt zatím ani bod. O tom, že tomu tentokrát bude naopak začal ukazovat již začátek zápasu. To již po deseti minutách poslal naše dorostence do vedení svoji šestnáctou jarní brankou Roubík. A o dalších deset minut později to byl opět Roubík, který ukázal, že má střelecké kopačky pevně na nahou a dostal dorostence do dvoubrankového vedení. Jenže domácí tým to nepoložilo a chvilku na to korigoval Fialou skóre zápasu. A pět minut před koncem poločasu jíž bylo díky trefě domácího Brabce srovnáno. Do kabin se tak šlo za remízového stavu. 

Start do druhého poločasu vyšel lépe domácím, kteří již po třech minutách šli do vedení Protivou a dokonale tak otočili skóre zápasu. Zajímavý zápas pokračoval i nadále, jen se skóre nechtělo pohnout ani na jednu stranu. Ale nebyl všemu konec. Necelou čtvrthodinu před koncem dostal hředelský dorost výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil tahou A týmu mužů Martin Vitner a rázem bylo vyrovnáno. Za tři minuty se radovali zelenobílí znovu. To je do vedení poslal parádním volejem jarní střelec Roubík, který tak zkompletoval hattrick. A když pět minut před koncem navýšil vedení Martin Vitner, bylo jasno, že dorost na jaře bude konečně bodovat i na hřišti soupeře a to hned stoprocentně.

                                                                                                            
TJ UNHOŠŤ                 FK HŘEDLE 
26.kolo 1. A třídy dorostu U19 sk. A
 
 3 : 5  ( 2 : 2 )
 
branky: 26.min Jáchym Fiala, 39.min Jan Brabec, 48.min Matyáš Protiva   -   10.min Ondřej Roubík, 20.min Ondřej Roubík, 77.min Martin Vitner - pok. kop, 80.min Ondřej Roubík, 86.min Martin Vitner
ŽK: 60.min Maxmilián Jirkovský - 41.min Jiří Vitner, 60.min Jakub Hornof, 78.min Daniel Minařík 
diváků:  50
rozhodčí: Jiří Řičica - Michal Piešťanský (laik), David Minařík (laik)
 

sestava TJ Unhošť: Kolajta - Havel, Fiala, Mráček, Protiva, Pokorný, Havel, Rákos, Bambula, Jirkovský, Brabec

střídali: Novák, Hudeček, Piešťanský, Mácha

trenér: Jiří Fiala

 

sestava FK Hředle: Malý - Pleier, J. Vitner, Smutný, Andrle - Tittelbach, Muška, Roubík, Malecký - Minařík, Hornof

střídali: Amler, Sahaidak, M. Vitner, Šebesta

trenér: Hanuš Minařík

Foto 1