# Aktuality

publikováno: 9.5.2022 DOROST ŘÁDIL V ROZTOKÁCH

I dorostenci jako naši žáci toužili po dvou porážkách po tom, zakusit jak chutnají opět tři body. A to se jim také podařilo. Již v osmé minutě poslal zelenobílé do vedení, z trestného kopu, Martin Vitner. Zádrhel přišel po čtvrthodině hry, kdy chybnou rozehrávku potrestal domácí Barčot. Dorost si vzal vedení zpět po necelé půlhodině, kdy se po rohovém kopu trefil Tittebach. Druhý poločas byl již zcela v režii našeho týmu. Během deseti minut druhého poločasu se trefil Minařík a Malecký a bylo rozhodnuto. Naši dorostenci však neztratili chuť a dál svého soupeře přehrávali a svoji převahu vyjadřovali i gólově. A tak se do konce zápasu trefili ještě čtyřikrát a po dvou porážkách si opět připsali vysoké vítězství.
 

                                                                                                                                                         TJ ROZTOKY         FK HŘEDLE
16.kolo okresního přeboru dorostu
 
1 : 8   ( 1 : 2 )
 
branky: 16.min Michal Brčot - 8.min Martin Vitner, 27.min Vilém Tittelbach50.min Daniel Minařík, 54.min Michl Malecký, 65.min Vilém Tittelbach, 74.min Tomáš Liprt, 83.min Daniel Minařík, 90.min Adam Mikšovic
ŽK: 90.min Jakub Jirásek
diváků:  60
rozhodčí: Miroslv Škvrna - Aleš Brejník, Matěj Koc
 

sestava FK Hředle: Andrle - Brož, J. Vitner, Stehlík, Pleier - Tittelbach, M. Vitner, Roubík, Malecký - Minařík, Liprt

střídal: Mikšovic

trenér: Hanuš Minařík

 

Hlasy po utkání:

H. Minařík: Na tento zápas jsme se konečně sešli se všemi oporami mužstva. A hned to na výkonu bylo znát. Od začátku jsme diktovali tempo hry. Většinu času se hrálo před brankou Roztok a brzy jsme se ujali vedení z trestného kopu. Místo toho, abychom navýšili skóre, tak soupeř využil naší chyby v rozehrávce a vyrovnal.. Naše mužstvo však pokračovalo ve stejném výkonu a vedení si vzalo zpět po rohovém kopu. I druhý poločas jsme pokračovali ve stejném tempu a přidali další dvě branky a tím jsme zlomili jakýkoli odpor domácích. Mužstvo začalo zcela dominovat a navyšovat skóre až na konečných 1 : 8. Hráčům chci poděkovat za předvedený výkon, ža se vrátili na vítěznou vlnu. Radost mám i z toho, že se nám konečně uzdravil Ondra Roubík.

Foto 1