# Aktuality

publikováno: 11.3.2024 MUŽI PODLEHLI MLADOTICÍM

Muži si k dalšímu přípravnému utkání pozvali na umělou trávu Tatranu Rakovník tým Mladotic, který po podzimní části soutěže okupuje čtvrtou příčku plzeňské I.B třída. A konfrotace dvou krajů vyzněla zcela jednoznačně pro tým z Plzeňska.           

                                                                                                                                   

                                                                                                           
FK HŘEDLE          TJ SOKOL MLADOTICE
přípravný zápas mužů

0 : 3  ( 0 : 0 )

 

rozhodčí: Lubomír Kozák

sestava FK Hředle: Bečirovič - Pelc, Mrázek, Dav. Minařík, Somol - Tittelbach, M. Vitner, T. Vitner, Malecký - A. Vitner, T. Čuda

trenér: Jan Sklenář

 

První poločas nepřinesl mnoho vzruchu. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal, kde se šance rodily jen ojediněle. Ze hry mezi vápny vybočily dvě šance hostu z Mladotic, kteří ve dvou šancích nedokázali Bečiroviče překonat ani z dorážek. Na druhé straně stojí za zmínku jen střela ze střední vzdálenosti z kopačky Tittelbacha, která minula cíl jen o pár centimetrů. Po půlhodině musel odstoupit ze hry Martin Vitner a když před poločasem odkulhal i Mrázek, bylo na průšvih zaděláno.

Absence dvou důležitých článků sestavy se projevila hned na začátku druhého poločasu. Hosté do něho vlétli velmi aktivně a svoji převahu dokázali během úvodní čtvrthodiny druhého poločasu přetavit ve tři branky v síti Bečiroviče. Pohodlný náskok přinesl na hřiště pohodu v týmu Mladotic a zmar v našem celku. Hosté náš tým přehrávali ve všech směrech a že se skóre nenavyšovalo bylo zásluhou vychýlené mušky hostů a dobrých zákroků Bečiroviče. Za celou druhou půlku se náš tým dostal opět do jediné šance, kdy akci Davida Minaříka zakončil mimo tři tyče opět dorostenec Tittelbach.

 

 Hlasy po utkání:

Jan Sklenář: První poločas jsme ještě nějakým způsobem odehráli vcelku vyrovnaně. Do obrany to nebylo nejhorší, ale směrem dopředu? Tak se nedá mluvit vůbec o ničem. Adam Vitner byl zcela odříznut a když nám chyběla předfinální a finální přihrávka nebylo divu, že byl poločas bez branek. Druhý poločas byl již zcela v režii Mladotic. Vůbec v ničem jsme se nechytali a nedokázali si přihrát více jak dvakrát za sebou. Co je však pro mě noční můra, je to, jak nás kosí zdravotní problémy. Odstoupení Mrázka a Martina Vitnera ze zdravotních důvodů je další problém se sestavou. Snad se do zahájení soutěže dáme nějak zdravotně dohromady. 

 

fotogalerie od Davida Svobody: FK Hředle - Sokol Mladotice

Foto 1