# Aktuality

publikováno: 27.6.2021 MUŽI PŘEHRÁLI JANOV AŽ VE DRUHÉM POLOČASE

Muži se po dlouhé době představili na domácí půdě v Mutějovicích. Soupeřem jim byl ambiciózní tým rakovnické III třídy Sokol Janov. Ten přijel vyztužen dvojicí stoperů Zuska a Pelc. 

V herně vyrovnaném prvním poločase se hrál poměrně svižný fotbal s několika šancemi na obou stranách. Na domácí straně se v největší objevil Daniel Minařík, na druhé straně Marek Bradáč nebo Konvalinka. Nakonec to byl hostující Kail, který využil v pravém rohu pokutového území nedůrazu domácích, kdy se prosadil přes tři hráče a nad vybíhajícím Malinovským poslal po půl hodině hry míč přesně, ke vzdálenější tyči. Odpověď domácích přišla zanedlouho. Daniel Minařík našel přesně Adama Vitnera a ten potvrdil svoji střeleckou formu z minulého týdne a vyrovnal.

Druhý poločas se hrál již převážně v režii domácího týmu. Po pěti minutách se trefil Sajner, který procedil míč pod padajícím Melčem. Janovští měli ještě možnost vyrovnat, ale míč poskakující v okolí brankové čáry po rohovém kopu, odkopli domácí zadáci do bezpečí. Šance domácích se množili,, ale střely Bechnera, Adama Vitnera či Slámy zneškodnil Melč. Na druhé straně se blýskl několika zákroky i Koláček, který hostům lapil také několik více než slibných příležitostí. A tak domácí uklidnil až dvacet minut před koncem Sajner svojí druhou brankou. Deset minut před koncem uzavřel skóre nádhernou střelou do šibenice ze třiadvaceti metrů David Minařík.

 

 

                                                                                                                                           

     FK  HŘEDLE            SOKOL JANOV
přípravný zápas muži

   4 : 1  ( 1 : 1 )

 
branky: Petr Sajner 2x, Adam Vitner, David Minařík
rozhodčí: Tomáš Vodrážka - Jan Červený, Martin Tichý
diváků:  50
 

sestava FK Hředle: Malinovský (46.min Koláček) - T. Vitner, Somol, Houdek, Kroupa - Daniel Minařík, Sláma, T. Čuda, A. Vitner - Sajner, Bechner

hokejově střídali: Brož, David Minařík, M. Vitner, Rendl

trenér: Jan Sklenář

Foto 1