# Aktuality

publikováno: 19.2.2023 MUŽI V LOUNECH ZAČALI PŘÍPRAVU VÍTĚZNĚ

První přípravný zápas odehrál tým mužů na umělé trávě v Lounech. Soupeřem jim byla domácí rezerva, hrající ústeckou I.B třídu. Zápas, který se hrál ve velkém větru, který místy znemožňoval hru oběma týmům, nesl všechny znaky prvního zápasu po delší herní pauze. Do zápasu vstoupil náš tým výborně, když chybu brankáře potrestal hned v první minutě Bechner. I další šnace v úvodu patřily našemu týmu, ale šance Adama Vitnera nebo Bechnera zůstaly nevyužity. A tak se postupně dostali do tempa domácí, kteří začali mít na hřišti lepší pohyb než náš tým a po krásné kombinaci dokázali po deseti minutách vyrovnat. Nerozhodný stav nevydržel dlouho, když faul na Bechnera, potrestal z pokutového kopu Sláma. Penalta se pískala i nadruhé straně. To fauloval penaltově Pelc a domácí opět vyrovnali. Do poločasové pauzy se ještě prosadil po akci Bechnera Dan Minařík. Další šance Bechnera skončila na břevně a průnink Dana Minaříka zastavil soupeř "penaltově", ale píšťalka rozhodčího nezazněla.
Druhý poločas se taktovky chopil náš tým, který převážně diktoval tempo hry. Výsledkem toho byly dvě branky Bechnera. Ten svůj hattrick zkompletoval z dalšího pokutového kopu. Další šance T. Čudy, Maleckého, či J. Vitnera zůstaly nevyužity. Při trestném kopu T. Vitnera se zaskvěl prozměnu domácí brankář. Domácí se do šancí dostávali velmi sporadicky, ale i přesto dokázali korigovat na 5:3 nádherným trestným kopem, který snad lépe trefit ani nejde. Naši dokázali odpovědět druhou brankou velmi agilního Dana Minaříka. Těsně před koncem ještě domácí korigovali na konečných 6:4 pro náš tým.
 

                                                                                                               

FK SEKO LOUNY "B"           FK HŘEDLE     

přípravný zápas  mužů

                                                             4 : 6  ( 2 : 3 )
 
 
branky  FKH: Denis Bechner 3x (1 z pokutového kopu), Daniel Minařík 2, Jan Sláma - pokutový kop
 
 
sestava FK Hředle: Bečirovič - J. Vitner, Sláma, Pelc, Somol - T. Vitner, T. Čuda, M. Vitner, Sedláček - A. Vitner, Bechner
 
hokejově střídali: Daniel Minařík, David Minařík, Jiří Vitner

trenér: Jan Sklenář

 

  

Foto 1