# Aktuality

publikováno: 2.3.2024 MUŽI V PŘÍPRAVĚ POPRVÉ VÍTĚZNĚ

Potřetí se v zimní přípravě představil tým mužů. Po dvou těsných prohrách dokázal konečně zvítězit, ale k dokonalosti chybělo hodně moc.              

                                                                                                                                   

                                                                                                       
FK HŘEDLE                SK ČERNČICE
přípravný zápas muži

2 : 1  ( 0 : 1 )

branky FK Hředle: Adam Vitner 2x  - Jiří Pelc - vlastní

rozhodčí: Lubomír Kozák

sestava FK Hředle: Bečirovič - Sahaidak (46.min Smutný), J. Vitner, Dav. Minařík, Pelc (46.min Vodrážka) - Sedláček, M. Vitner, Dan. Minařík (46.min Malecký), T. Vitner - T. Čuda, A. Vitner

trenér: Jan Sklenář

 

Od úvodních minut se tým, se čtyřmi dorostenci v sestavě jevil jako fotbalovější tým, ale pomalá rozehra, malá aktivita hráčů a množství chyb v rozehrávce byly brzdou a to zataženou. Hosté z Černčic, kteří v podzimní části ztratili v okresním přeboru pouhé čtyři body za dvě remízy, však toho směrem dopředu také mnoho nenabízeli a tak se diváci a možná i dost hráči obou týmů nudili. Rozruch přišel zhruba po čtvrthodině, kdy po chybě na polovině hřiště propadle ve svém souboji i M. Vitner a centr hostů si do vlastní brány neomylně uklidil Pelc. Ani úvodní branka nepřinesla žádné oživení a to na ani jedné strany. Malé záblesky se objevovaly, Čudova střela skončila na břevně a souboj černčického brankáře s Pelcem, který se před ním objevil zcela osamocen, skončil střelou našeho hráče mimo tři tyče.

Druhý poločas náš tým prostřídal a svojí premiéru v dresu "áčka" si odbyl další dorostenec Smutný. A se změnami přišel také mírně zlepšený výkon. Náš tým vysunul presink a hosté z lounského okresu byli rázem v úzkých. Dostat se za polovinu byl pro ně na dlouhou chvíli takřka nepřekonatelný problém. Převaha našeho týmu byla drtivá, ale šance takřka vůbec nepřicházely. Chyběla větší kreativita a schopnost přejít v souboji jeden na jednoho. A tak to byli hosté, kteří při svých sporadických návštěvách poloviny hřiště našeho týmu hrozili. Ale přesná koncovka byla problém. Až čtvrt hodiny před koncem se prosadil střelecky Adam Vitner a vyrovnal.  O pět minut později to byl opět náš kanonýr, který dostal přihrávku od Maleckého a trefil přesně. Nic důležitého se již ve zbytku zápasu neudálo a tak náš tým mohl zapsat první výhru v přípravě.

 

 Hlasy po utkání:

Jan Sklenář: Stále se potýkáme s absencí klíčových hráčů a na našem výkonu to bylo znát. První poločas byl z naší strany hrozný. Chyběla jakákoli kreativita a pohyb takřka žádný nebyl. Druhý o poločas byl o trochu lepší, zlepšili jsme pohyb, vysunuli preink výše, ale finále nám chybělo takřka celý zápas.

 

fotogalerie od Davida Svobody: FK Hředle - SK Černčice

Foto 1