# Aktuality

publikováno: 3.6.2020 PŘÍPRAVKA HRÁLA VE STRAŠECÍ

Po dlouhých třech měsících se hráči starší přípravky dočkali zápasu. Nové Strašecí postavilo dvě mužstva a tak se odehrály dva zápasy, které se hrály 2x15 minut.
 
                                                                          

  TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ modří - FK HŘEDLE

přípravný zápas starší přípravka

8 : 1

 

V úvodních minutách se náš tým dostával do slibných příležitostí, které však nedokázal proměnit. A tak zákonitě přišel trest. Laciné chyby dokázalo Strašecí potrestat a svůj náskok navyšovat. Dlouhá zápasová pauza se na našem týmu projevovala více než na soupeři. Individuální chyby a špatné postavení bránících hráčů tak mělo za následek konečný vysoký brankový rozdíl.

branka:  Martin Borůvka

 

                                                                          

  TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ zelení - FK HŘEDLE

přípravný zápas starší přípravka

2 : 5

 

Druhý zápas se již nesl v jiném duchu. Zlepšená obrana celého týmu a napadání rozehrávky soupeře. To mělo za následek vytváření brankových příležitostí, které oproti prvnímu zápasu náš  tým proměňoval.

Oba zápasy odchytal František Herink, který předvedl velmi dobrý výkon. Většinu branek inkasoval z dorážek, kterým náš tým především v prvním zápase nedokázal zabránit.

branky: Dominik Malecký, Martin Borůvka, Štěpán Amler, Adam Krejčí, Jáchym Staněk

 

sestava: František Herink, Dominik Malecký, Jan Micura, Jáchym Staněk Martin Borůvka, Štěpán Amler, Štěpán Poborský, Ondřej Zíka, Adam Krejčí, David Novák, Jakub Jaroš.

Foto 1