# Aktuality

publikováno: 22.5.2023 REZERVA PODRUHÉ V SEZÓNĚ PADLA

Druhý zápas nadstavby již nemohl nic změnit na tom, že naše rezerva bude bojovat o titul přeborníka III třídy. Sýkořičtí však prokázali svoje kvality a dokázali v Chmel aréně těsně, ale zaslouženě zvítězit.

 

                                                                                                   

FK HŘEDLE "B"       SOKOL SÝKOŘICE

2.kolo III. třídy skupina východ mužů - nadstavba A (1-4 místo)
 
                                                             2 : 3  ( 0 : 0 )
 
branky: 69.min Daniel Minařík, 90. +1min Lukáš Andrle   -   61.min Milan Jansa, 79.min Filip Bulva, 81.min Jiří Šulc
ŽK: 31.min Martin Vodrážka, 60.min Petr Sajner, 71.min Jan Loder  -  37.min Lukáš Linc, 43.min Milan Jansa
diváků:  30
rozhodčí: Petr Bohatý - Lubomír Kozák, Jiří Strouhal
 

sestava FK Hředle "B": Malinovský - Klátil, Amauwah, Brož, Loder - Vodrážka (65.min Šiška), Daniel Minařík, Sedláček (46.min Andrle), Malecký - Borský (77.min Z. Rosa), Sajner (63.min Dolejš)

trenér: Václav Holý

sestava Sokol Sýkořice: Šnobl - Lauber, Šulc, M. Linc, Bulva, Klíč (72.min Vančura), P. Linc, Ondráček, V. Hříbal, Jansa, Hynek (80.min M. Hříbal)

trenér: 

 

Utkání začalo ve svižném tempu, ale vzruch před brankami domácího Malinovského a hostujícího Šnobla byl pramalý. Až po dvaceti minutách začlo před brankami bouřit. A horko bylo především před brankou Sýkořic. Své šance nedokázal proměnit třikrát Sajner a Borského atakování v brankové příležitosti se jevilo jako penaltové. Rozhodčí Bohatý ho však takto neposoudil. A jelikož střelecké pokusu hostů mířily hodně mimo branku, šlo se do kabin za nerozhodnutého stavu.

Druhý poločas začal šancí domácí rezervy, ale ani ta brankou neskončila. A tak převzali otěže hosté od Berounky. A vytvořili si i tlak, který vystupňovala série několika rohových kopů, kterou ukončila až vedoucí branka hostujícího Jansy, který po několika zblokovaných pokusech propálil míč za záda Malinovského. A hosté byli při chuti. Malinovský a celá obrana hředelské rezervy se nenudila a několikrát hasila požár doslova v hodině dvanácté. Paradoxně však udeřilo na druhé straně. Nenápadná akce, ve které si slalom na hostující šestnáctce střihl Minařík, zakončil slabou střelou, které však zapadla přesně k tyči Šnoblovi branky. Hosty to však vůbec nevykojelilo. A byli to oni, kdo udávali tempo hry. Odměna za aktivitu přišla deset minut před koncem. Další zmatky v domácím pokutovém území utnul přesným zakončením hostující Bulva. A když se za další dvě minuty prosadil hostující Šulc , bylo rozhodnuto. Nic na tom nemohla změnit ani branka Andrleho, jehož střela nebo cent byla tečována a skončila v síti.

Foto 1