# Aktuality

publikováno: 20.5.2024 REZERVA VEZE Z KNĚŽEVSE BOD - MĚLY ALE BÝT TŘI

Duel dvou týmů, které se v tomto období nepotkávají s ideální formou a ani s ideálními sestavami. Oba týmy se tak potýkali s množstvím absencí, které zápas ještě umocnil. I přes převahu našeho týmu se dokázaly oba týmy prosadit jednou a tak se body dělily.             

                                                                                                                     
FK KNĚŽEVES                    FK HŘEDLE "B" 
25.kolo HB KLINIKA Okresní přebor mužů
 
1 : 1  ( 1 : 1 )
 
 
branky: 30.min Josef Žemlička st.   -   45.min Zdeněk Schwendt
ŽK: 54.min Josef Žemlička st., 56.min Ladislav Lenner, 60.min Pavel Čihař, 73.min Jan Vršecký   -   42.min Martin Vodrážka, 45.min Jan Loder, 54.min Zdeněk Schwendt, 56.min David Kroupa, 82.min Denis Bechner
ČK: 
diváků:  123
rozhodčí: Jiří Kabourek - Roland Liprt (laik), Pavel Hrbek (laik)
 

sestava FK Kněževes: Lenner - P. Čihař, Vrábík (35.min Vambera), Šefara, J. Vršecký - Malafa, R. Čihař, Miksa, Žemlička ml. - Plaček (28.min Barna), Žemlička st.(78.min Kyncl)

trenér: Rostislav Hertl

sestava FK Hředle "B": David Minařík - Brož, Dolejš (46.min Kroupa), Amauwah, Somol - Vodrážka, Schwendt, Zilcher, Loder - Sajner, Bechner

trenér: Václav Holý

 

Úvod zápasu nenabídl nějakou strhující podívanou. Poslepované sestavy na obou dvou stranách se i přes veškerou snahu do nějakých výraznějších šancí nemohly dostat. Krátce před uplynutím půlhodiny museli domácí řešit další trabl v sestavě, když se jim zranil zkušený střelec Plaček. Ani tato patálie však domácím nedokázala zabránit v tom, že se dostali do vedení. Rychle rozehraný aut od branky Lennera se dostal hodně rychle na polovinu hřiště, kde se ho ujal jeden z nejstarších hráčů domácího týmu Žemlička a ten překvapivě prošel bez výrazného povšimnutí hostující obrany až na šestnáctku, kde střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Za pět minut však domácí museli řešit další lapálii. To když se jim zranil Vrábík. Od té chvíle se převaha přestěhovala na kopačky hostujícího týmu. Branka však nepřicházela. V poslední minutě poločasu dostali hosté příležitost trestného kopu a to z velmi dobré pozice. Rozehrávku vzal na sebe Schwendt a přesnou střelou pasoval domácího brankáře Lennera do role diváka - vyrovnáno.

Druhý poločas se stal soubojem domácího Lennera s hostujícími hráči. Nejprve se neprosadil v tutovce Schwendt, aby ho pak následoval, po zranění se rozehrávající, Bechner. Krátce po odehrání hodiny hry odstoupil ze hry hostující Zilcher a protože lavička hředelské rezervy již zela prázdnotou, dohrávali hosté v deseti. I přesto měli několik příležitostí zlomit zápas ve svůj prospěch, ale dlouhodobá bolest koncovka, je trápila i dnes. A taki se body dělily.

 

sestřih utkání: FK Kněževes - FK Hředle "B"

Foto 1