# Aktuality

publikováno: 15.5.2023 REZERVA ZAČALA NADSTAVBU VÍTĚZNĚ

Tři kola nadstavby čekají na rezervu mužů. V tom prvním přivítala na svém hřišti v Mutějovicích tým Rynholce, který do první čtyřky pronikl až na poslední chvíli, ale který je také jediným týmem, který ten náš dokázal v sezóně připravit o body.

 

                                                                                                          FK HŘEDLE "B"       TJ BANÍK RYNHOLEC

1.kolo III. třídy skupina východ mužů - nadstavba A (1-4 místo)
 
                                                             6 : 3  ( 3 : 1 )
 
branky: 19.min Petr Sajner, 26.min Petr Sajner, 34.min Petr Sajner, 46.min Martin Vodrážka - pok. kop, 58.min Pavel Klátil, 68.min Pavel Klátil  -  18.min Tomáš Měsíček, 75.min Pavol Fonod, 86.min Zdeněk Jánský
ŽK: 32.min Matěj Holan, 72.min Vojtěch Tesař
diváků:  88
rozhodčí: Jakub Fejfar - Dominik Svoboda, Milan Šefara
 

sestava FK Hředle "B": Borský - Beránek (70.min Dolejš), Amauwah, Kroupa, Brož - Vodrážka, Hladký, Malecký, Loder (46.min Šiška) - Sajner (56.min Klátil), M. Čuda (56.min Z. Rosa)

trenér: Václav Holý

sestava TJ Baník Rynholec: Haužvic - Fonod, Měsíček, D. Rajgl, Dadák, Holan, Tesař, Jánský, Kemr, Chvaščák, Kougl

trenér: 

 

Oba týmy řešili před zápasem problémy se sestavou. Hosté nakonec přijeli v jedenácti hráčích a domácí problém v brance vyřešili univerzálem Borským. Z ospalého začátku zápasu probrala fanoušky až 18 minuta, kdy chybu v domácích zadních řadách využilo Měsiček, který dostal Baník do vedení. To probudilo domácí hráče a ti přeci jen trochu přidali. Vyrovnání zařídil hned po minutě kanonýr Sajner, který využil vysunutí Hladkého a v samostatném nájezdu nedal Haužvicovi šanci. Za dalších sedm minut již domácí tým vedl. A byl to opět Sajner, který tentokrát využil vysunutí Vodrážky, posadil si na zadek jak hostujícího stopera, tak brankáře Haužvice a poslal domácí do vedení. Když za dalších necelých deset minut, kopl hostující brankář "krtka" a míč přistál na šestnáctce před Sajnerem, bylo to již o dvě branky. Domácí střelec měl lehkou úlohu a trefou do prázdné branky dokonal hattrick. S dvougóiovým vedením domácích se šlo i do kabin.

Úvod druhé půle začal nejlépe jak mohl.  Sajner se hned v první minutě prokličkoval ve vápně až k zakončení, které mu po nedovoleném zákroku nebylo dovoleno. Vodrážka si s pokutovým kopem poradil na jedničku a rázem to bylo o tři branky. Když v po necelé hodině hry trefil střídající Klátil, který dostal "pocukrovanou" přihrávku od Vodrážky a zkušeně prostřelil Haužvice. Za dalších pět minut to už byl půltucet v síti Rynholce. Na Vodrážkův rohový kop si naskočil Klátil a bylo to 6:1. Hostům se navíc zranili dva hráči a při potížích se sestavou tak dohrávali v devíti. A to byl kámen úrazu pro domácí tým. Ten zcela nepochopitelně stoupl na brzdu a přestal zcela hrát. Výsledkem toho byly dvě branky v síti Borského, což hostům dovolilo zkorigovat na přijatelnějších 6:3.

Foto 1