# Aktuality

publikováno: 8.5.2023 REZERVA ZAKONČILA ZÁKLADNÍ ČÁST VÝHROU

Poslední kolo základní části už nemohlo změnit nic na postavení obou týmů v tabulce i tak se hrálo o body, které budou třeba v nadcházející nadstavbě. Souboj druhého s prvním přinesl brankové hody s lepším koncem pro naši rezervu.

 

                              

                                                                              
SOKOL SÝKOŘICE       FK HŘEDLE "B" 
14.kolo III. třídy skupina východ mužů
 
4 : 5  ( 3 : 3 )
 
branky: 11.min Miroslav Šnobl, 34.min Vojtěch Hříbal, 40.mi Petr Kovařík, 57.min Pavel Houdek (vlastní) - 7 min Petr Sajner, 17.min Martin Vodrážka, 33.min Michal Malecký, 51.min Martin Vodrážka, 62.min Petr Sajner
ŽK: 50.min Petr Ondráček, 87.min Lukáš Linc  -  82.min Marcel Dolejš
diváků:  85
rozhodčí: Tomáš Vodrážka - Petr Linc (laik), Hanuš Minařík (laik)
 

sestava Sokol Sýkořice: Červený - Šnobl, Karas, Lauber, M. Linc, Bulva, L. Linc, Ondráček (76.min Štrach), Kovařík, Jansa, V. Hříbal

trenér: Martin Hříbal

sestava FK Hředle "B": Malinovský - Kroupa, Houdek, Amauwah, Brož - Vodrážka, M. Rosa (63.min Dolejš), Hladký, Malecký - Sajner, Borský (76.min Loder)

trenér: Václav Holý

Očekávaný zápas druhého s prvním přinesl gólové hody, které odstartoval již po 7 minutách kanonýr Sajner, který dostal zelenobílé do vedení. To však nemělo dlouhé trvání, protože za čtyři minuty se prosadil domácí Šnobl a bylo vyrovnáno. Domácí fandové jeěště nastačili zapít vyrovnání a už znovu prohrávali, když se trefil další sniper naší rezervy, tentokrát Vodrážka. Když po půlhodině přidal třetí branku do domácí sítě ten nejmladší - Malecký, zdálo se být rozhodnuto. Domácí však zbraně nesložili a za minutu se skóre opět měnilo, když snižoval domácí Hříbal. A když ve 40 minutě domácí vyrovnali Kovaříkem, začínalo se odznovu. Star do druhého poločasu se vydařil našemu týmu, když mu vedení trefil druhou brankou v zápase Vodrážka. I další branku vstřelil hředelský hráč. Jenže Houdek se trefil do vlastní sítě. A tak se zase začínalo nanovo. Rovnovážný stav se vůbec nelíbil Sajnerovi, který naši rezervu poslal opět do vedení. A do konce zbývalo ještě půl hodiny a při střeleckých choutkách obou týmu se dalo čekat, že ještě nějaká branka padne,. Opak byl pravdou a tak si rezerva připsala důležité tři body a před nadstavbou navýšila svůj náskok na hodně nadějných devět bodů.

Foto 1