# Aktuality

publikováno: 9.11.2023 REZERVĚ UTEKL ZAČÁTEK ZÁPASU - NA BODY NEDOSÁHLA

V posledním utkání na domácím hřišti v tpomto kalendářním roce, přivítala rezerva tým Roztok, které ještě minulou sezónu bojovaly proti našemu prvnímu mužstvu v krajské soutěži. O výsledku rozhodla první čtvrthodina utkání, ve které hosté z Roztok třikrát skórovali. Ač bylo šturmování rezervy ve druhé půli  veliké na body to nakonec nestačilo.                   

                                                                                                               
FK HŘEDLE "B"              TJ ROZTOKY
1.kolo HB KLINIKA Okresní přebor mužů

 

2 : 4  ( 0 : 3 )

 

branky: 55.min Tomáš Čuda, 63.min Ondřej Sedláček  -  7.min Pavel Hruška, 11.min Martin Ciprian, 15.min Michal Barčot, 86.min Michal Barčot

ŽK: 65.min Jakub Hornof, 67.min Ondřej Sedláček

diváků:  85

rozhodčí: Tomáš Vodrážka - Jiří Kabourek, Jan Loder (laik)

sestava FK Hředle "B": Malinovský (46.mi Andrle) - Beránek, Kroupa, Čapek, Brož (25.min Smutný)- T. Vitner, Hladký, Sedláček, T. Čuda (61.min Sahaidak) - D. Šmíd, Dolejš (46.min Dolejš)

trenér: Václav Holý

sestava TJ Roztoky: Hůla - Farkas, Masarovič, Liprt, Čumpelík - Ciprian (88.min Procházka), Hruška, Nejedlý, Merhaut - M. Barčot, Pirkl

trenér: Pavel Hruška

 

Úvod zápasu se domácímu týmu vůbec nevydařil. Roztoky si hned od úvodních minut vytvořily převahu, kterou korunovaly v sedmé minutě brankou Hrušky. Akci po pravé straně korunoval Nejedlý nahrávkou na Merhauta, který centrem našel na šestnáctce nekrytého Hrušku. Ten si pohrál s pozdě dostoupivším obráncem a přesnou ranou nedal Malinovskému šanci. Za čtyři minuty přišla chybná rozehrávka domácí obrany na hranici šestnáctky. Míče se zmocnil Ciprián, kličkou se zbavil obránce a přesnou ranou nedal Malinovskému šanci. Aby toho nebylo málo, tak za další čtyři minuty přišla branka číslo tři. Výkop Hůly získal Nejedlý, který vysunul Barčota a ten neměl problém navýšit po čtvrthodině již na rozdíl tří branek. Luxusní náskok po úvodní čtvrthodině znamenal opadnutí tempa, ale otěže stále drželi hosté z Roztok. I přes některé příležitosti již do poločasu žádná branka nepadla a tak se šlo do kabin s hrozivým skóre pro domácí 0:3.

O přestávce asi proběhla v kabině bouřka, protože domácí rezerva vstoupila do druhého poločasu zcela jinak. Po deseti minutách domácí tým svoji zlepšenou hru korunoval brankou. Po rohovém kopu se míč dostal před TomášeČudu, který obloučkem pod břevno snížil. Krátce po hodině hry bylo v domácím táboře ještě veseleji. Nejprve Hůlu zachránilo po střele zpoza šestnáctky břevno a v pokračující akci vykombinovali situaci na pravé straně Tomáš Vitner se Sahaidakem, který přízemní přihrávkou našel v pokutovém území Sedláčka aten dokázal dostat míč za Hůlova záda podruhé. A na drama bylo zaděláno. Nový impuls pro domácí přinesl i převahu, která byla postupem času otupena a žádná s příležitostí brankou v síti Roztok neskončila. Rozuzlení přišlo čtyři minuty před koncem. kdy centr z pravé strany proletěl nikým nepovšimnut na hostujícího Barčota a ten druou brankou v zápase uzavřel účet utkání.

 Hlasy po utkání:

Václav Holý: Něco si řekneme před zápasem v kabině a pak to neplníme. Během chvíle dostaneme tři góly a soupeř je na koni. Pak si něco řekneme o poločase, začneme to plnit a najednou to jde. Rozhodly individuální chyby, po kterých dostáváme góly. Nedostupujeme hráče ve vápně a to rozhodlo.

 

sestřih z utkání: FK Hředle "B" - TJ Roztoky

Foto 1