# Aktuality

publikováno: 6.6.2020 VYSOKÁ PROHRA MUŽŮ VE SMEČNĚ

Po dlouhých třech měsících vyběhli na zelený trávník do zápasu muži. Soupeřem jim byl tým kladenského okresního přeboru TJ Sokol Smečno. Po úvodní oťukávané si mírnou převahu vytvořili domácí, kteří se dostali do třech výborných příležitostí, které ale nedokázali proměnit. Branky se však domácí přeci jen dočkali, když po pětadvaceti minutách hry se k odraženému míči po trestném kopu dostal domácí hráč a z 15 metrů překonal Malinovského. Odpověď našeho týmu přišla však velmi rychle. Tři minuty po obdržené brance vyrovnal z první naší střely ze šestnáctky Sláma. Vstřelená branka přinesla do našeho týmu oživení a tři příležitosti do poločasu, které však brankou neskončily.

Druhý poločas přinesl rychlý gól v naší síti a za nedlouho domácí udeřili po třetí. A bylo po zápase. Domácí dvoubrankový náskok posadil do sedla a bavili se fotbalem. To byl přesný opak výkonu našeho týmu. Logickým vyústěním byly další dvě branky v naší síti. Nic na bídném výkonu našeho týmu nemohla změnit a korigující branka Zilchera.

 

   

TJ SOKOL SMEČNO  -  FK HŘEDLE
přípravný zápas muži

5 : 2   ( 1 : 1 )

sestava FKH:  Malinovský - T. Vitner, Somol, David Minařík ( 70.min Hladký), T. Čuda (77.min Brož) - Vodrážka, Rendl (46.min M. Čuda), Sláma, Brož (65.min M. Vitner) - A. Vitner (63.min Daniel Minařík), Hladký (46.min Zilcher)

Foto 1